This is an archived copy!
Skip to content

Categories:

SaaS-käsikirja IT-ammattilaisille ja Pilviohjelmistot-opas pienyrittäjille

SaaS-käsikirja on Turun yliopiston maaliskuussa julkaisema kattava käsikirja pilvipalveluista kiinnostuneille IT-ammattilaisille niin kehittäjien kuin tietohallinnonkin puolella. Käsikirja on ladattavissa pdf-muodossa aukeama-formaatissa (7,4MB) tai lukulaitteille paremmin soveltuvassa sivu-formaatissa (8,1 MB).

Pilviohjelmistot-opas on Turku Science Park Oy:n marraskuussa tuottama tiivis ja helppolukuinen opas pilvipalveluiden sekä muiden ohjelmistojen hankintaa suunnitteleville. Opas on suunnattu erityisesti pienyrityksille, mutta toimii myös johdantona SaaS-käsikirjalle. Oppaan voit ladata pdf-muodossa (2,2 MB).

Käsikirjan ja oppaan linkit löydät bit.ly-palvelusta. Antoisia lukuhetkiä!

Posted in Uncategorized.


Helsingin seminaari 12.4.

Turun yliopisto järjesti yhdessä Ohjelmistoyrittäjät ry:n kanssa aamiaisseminaarin, jonka yhteydessä SaaS-käsikirjan painettu versio jaettiin ensi kertaa innokkaan yleisön luettavaksi. Tilaisuuteen osallistui n. 50 SaaS-asioista kiinnostunutta kuulijaa. Tilaisuudessa kuultiin SaaS-käsikirjan kirjoittajien alustuksen lisäksi seuraavat mielenkiintoiset esitykset:

Kiitos esiintyjille ja osallistujille!

Posted in Uncategorized.


Turun seminaari 30.3.

Kirjan digitaalisen version julkistamisen yhteydessä järjestetty Turun yliopiston ja Turun seudun ohjelmistoyrittäjien SaaS-seminaari keräsi kymmeniä kiinnostuneita kuulijoita. Seminaarin esityksiin voit tutustua kalvojen kautta:

Kiitos esiintyjille ja osallistujille!

Edit: Turun yliopiston tiedotus julkaisi lyhyen artikkelin tapahtumasta.

Posted in Uncategorized.