This is an archived copy!
Skip to content


Pelinkehityksen vierailuluentosarja

Turun yliopiston ja Turun ammattikorkeakoulun yhteinen Game Tech&Arts Lab järjestää syyslukukauden 2010 aikana järjestyksessä toisen avoimen vierailuluentosarjan pelinkehityksestä. Syksyllä 2009 järjestetty ensimmäinen vierailuluentosarja oli yleisömenestys ja keräsi joka kerta paikalle yli 200 innokasta kuulijaa ja kyselijää.

Tämänvuotisen luentosarjan esiintyjinä on alan ammattilaisia suomalaisista peliyrityksistä. Mukana ovat mm. yllätyshitiksi noussutta Angry Birds -peliä yli neljä miljoona kappaletta myynyt Rovio, Alan Waken ja Max Paynen luonut Remedy Entertainment, mobiilipeleihin keskittyvä Digital Chocolate sekä FlatOut-autopeleistään tunnettu Bugbear Entertainment.

Esitysten aiheet tarkastelevat pelinkehitystä sekä prosessina että ammattina. Syksyn aikana löytyy vastauksia mm. kysymyksiin, miten pelejä suunnitellaan, millaisia taitoja graafikko tai ohjelmoija tarvitsevat urallaan pelitalossa ja millaisia mahdollisuuksia sosiaalipelit antavat pelinkehittäjälle.

Luentosarja on avoin kaikille pelialasta kiinnostuneille. Luennot pidetään perjantaisin 10.9 alkaen klo 13:15–15:00 ICT-talon (Joukahaisenkatu 3–5) luentosalissa Beta (B1032). Luentosarjan tarkempi ohjelma löytyy osoitteesta http://bit.ly/pkvl2010.

Posted in Opetus, Turussa tapahtuu.


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.