This is an archived copy!
Skip to content


Tunnusta pääaineesi

Lukuvuoden 2009-2010 pääainevalinnat ovat käynnistyneet Tietotekniikan, elektroniikan ja tietoliikennetekniikan DI-koulutusohjelmassa. Ohjelmistotuotannossa ei toistaiseksi suoriteta opiskelijakarsintaa, joten opiskelija pääsee halutessaan pääaineeseen.

Ohjelmistotuotanto on ollut vuosittain IT-laitoksen suosituin pääaine, ja haluamme kannustaa opiskelijamme myös tänäkin vuonna tunnustamaan pääaineensa. Valitsemalla pääaineen vaikutat oppiaineen kurssitarjontaan ja opetuksen kehittämiseen. Samalla myös varmistat itsellesi osallistumisoikeuden oppiaineen syventäville kursseille, joilla on rajoitettu osallistujamäärä. Ensimmäinen karsintakriteeri on yleensä opintojakson soveltuvuus opiskelijan tutkintosuunnitelmaa ja valittuun pääaineeseen.

Pääainevalinta tehdään valintalomakkeella, joka palautetaan täytettynä Ohjelmistotuotannon opetushenkilökunnalle (ensisijaisesti Sami Hyrynsalmelle). Pääainevalinta tehdään valintalomakkeella, joka palautetaan täytettynä DI-koulutusohjelman opettajatuutori Simo Erkinheimolle. Katso tarkemmat ohjeet Ohjelmistotuotannon pääainevalinta-sivulta.

edit: Valintaprosessin ohjeet päivitetty

Posted in Opetus, Oppiaine.


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.